nieuws

Pearl Jam komt naar Gelredome

Horeca

Na zes jaar afwezigheid komt Pearl Jam weer naar Europa. Ook Nederland wordt daarbij niet overgeslagen; op 29 augustus 2006 staat Pearl Jam in Gelredome te Arnhem. Tijdens deze show brengt de rockband songs van het nieuwe studio-album ‘Pearl Jam’ ten gehore, maar uiteraard ook klassiekers als ‘Alive’, ‘Jeremy’, en ‘Black’. De voorverkoop voor het concert van Pearl Jam begint op vrijdag 28 april 2006.

Pearl Jam verwierf in de jaren negentig de status van Amerika’s meest populaire rockband. Nadat Nirvana er in 1992 voor zorgde dat de nationale mainstream radiostations ook ontvankelijk werden voor alternatieve rockacts, werden de songs van Pearl Jam’s debuutalbum ‘Ten’ uit 1991, direct succesvol. Pearl Jam combineert de stadion-rock uit de jaren zeventig perfect met de pit, durf en woede van de post-punk uit de jaren tachtig; zonder ooit ritme en refrein uit het oog te verliezen. Inmiddels heeft Pearl Jam wereldwijd bijna 60 miljoen albums verkocht, inclusief miljoenen live bootlegs. www.pearljam.com. Met behulp van je ticket voor de show van Pearl Jam in Gelredome, kun je via www.cdticket.nl het nieuwe album ‘Pearl Jam’ kopen voor de speciale prijsvan € 14,99.Voor meer informatie: www.pearljam.com, www.mojo.nl of www.gelredome.nl

Reageer op dit artikel