nieuws

Spant! presenteert seizoensbrochure 2006-2007

Horeca

Spant!, het theater en congrescentrum in Bussum presenteerde afgelopen vrijdag op feestelijke wijze de seizoensbrochure 2006-2007. Een overzichtelijk, modern en stijlvol programma vol ideeën voor een avondje uit. Het gevarieerde aanbod in de kleine zaal is verdubbeld en het programma bevat wederom bijzondere toneelstukken, spetterende musicals, wervelende shows, unieke concerten en heerlijke cabaretvoorstellingen.

Spant! biedt onder andere podium aan Youp van ’t Hek, de Vliegende Panters, Boudewijn de Groot, Marc Marie Huijbregts, Tineke Schouten, Petra Berger, Lebbis, Veldhuis & Kemper, Ali B. en Jörgen Raymann. Musicalklassiekers als ‘My Fair Lady’, ‘Grease’, en ‘Wat zien ik’ worden afgewisseld met muziektheater en sprankelende shows uit Venezuela, Ierland en Zuid Afrika.

Theaterseizoen 2005-2006 is nu nog in volle gang en mag naar eigen zeggen, nu al succesvol worden genoemd. Steeds meer mensen uit Bussum en omgeving weten de weg naar Spant! te vinden om te genieten van de vele voorstellingen. Ook voor Theater De Boerderij in Huizen heeft Spant! weer een gevarieerd programma samengesteld. De sfeervolle boerenhoeve is al sinds jaar en dag een kweekvijver, broedplaats en lanceerplatform voor aanstormend en reeds gearriveerd cabarettalent. Gevestigde namen als Youp van ’t Hek, Brigitte Kaandorp en Paul de Leeuw traden hier in het verleden voor het eerst op.

Voor meer informatie, de nieuwe brochure, het reserveren van kaarten of een tafel in het restaurant: Spant.org

Reageer op dit artikel