nieuws

Wadden-aanwinst voor WestCord Hotels

Horeca

WestCord Hotels voegt weer een verblijfsaccommodatie toe aan de Wadden-portefeuille. Vrijdag 7 april gaat het gloednieuwe Residentie Vlierijck op Vlieland op. De opening gaat gepaard met veel spektakel.

De Commissaris van de Koningin van Friesland, Ed Nijpels, verzorgt de openingsceremonie van appartementencomplex Residentie Vlierijck. Voordat dat gebeurt, wordt met een helikopter de eerste sleutel afgeleverd. Alles onder het motto: een vliegende start.

De nieuwe verblijfsaccommodatie op Vlieland telt 39 moderne appartementen. Het ligt in het centrum van het historische Oost-Vlieland, het enige dorp op het natuureiland. Verder beschikt Residentie Vlierijck over een oriëntaals restaurant, genaamd Caep Oost. Daarnaast telt het complex een overdekt zwembad, sauna, stoombad, zonnebank en fitnessruimte.

De Nederlandse hotelgroep WestCord Hotels bestaat uit negen hotels. Veel van de hotels liggen op de drie Waddeneilanden Vlieland, Terschelling en Ameland. Daarnaast beheert de keten van directeur Harry Westers hotels in Amsterdam en sinds begin dit jaar het Rotterdamse Hotel New York.

Reageer op dit artikel