nieuws

Win je eigen begrafenis

Horeca

Roadstar Agency, bureau voor entertainmentmarketing, heeft voor RCV Film de uitvaartverzekeraar Canyoudigit.nl gekoppeld aan de actiethriller Final Destination 3. Jongeren maken door het spelen van een spel kans op hun eigen begrafenis.

Roadstar Agency, bureau voor entertainmentmarketing, heeft voor RCV Film de uitvaartverzekeraar Canyoudigit.nl gekoppeld aan de actiethriller Final Destination 3. Jongeren maken door het spelen van een spel kans op hun eigen begrafenis.Final Destination 3 draait vanaf 6 april in de bioscoop en is het vervolg op de succesvolle Final Destination 1 & 2 films. Deel 3 is al een enorme kaskraker in de Verenigde Staten. In de film ontkomt bijna niemand aan een spectaculaire dood. Ter promotie van deze film is door Roadstar Agency een spraakmakende actie ontwikkeld waarmee jongeren kans maken op hun eigen begrafenis via Canyoudigit.nl.

Canyoudigit.nl is een initiatief van het Nationaal Spaarfonds en heeft als doel jongeren tijdig te informeren over het nut en de mogelijkheden van een uitvaartverzekering. Zij doet dit op een voor jongeren aansprekende en toegankelijke wijze waar deze samenwerking een onderdeel van is.

Op Slam FM is vanaf deze week ‘je eigen begrafenis’ te winnen.

Reageer op dit artikel