nieuws

Belmont Ede viert 10-jarig bestaan

Horeca

Hotel en congrescentrum Belmont in Ede bestaat maandag 8 mei precies 10 jaar. Het hotel viert haar jubileum met een open dag, waarbij alle accommodaties van het centrum bekeken kunnen worden. Gasten kunnen die dag onder professionele begeleiding kennis maken met de outdooractiviteiten van Belmont, zoals een high-rope parcours, boogschietbaan en kratje klimmen. Ook de deuren van de binnenaccommodaties zoals zalen en restaurants staan open voor een bezichtiging.

Gedurende de open dag zijn de leveranciers van het alcoholvrije hotel en congrescentrum eveneens aanwezig. Zij tonen hun producten aan bezoekers van de open dag. Daarnaast zijn er roofvogeldemonstraties en is er van 14.00 tot 15.00 uur het officiële gedeelte met cabaretier Rob Favier. De open dag in hotel en congrescentrum Belmont aan de Goorsteeg in Ede begint maandag 8 mei om 11.00 uur en eindigt om 18.00 uur. Voor meer informatie over het hotel zie de website van Belmont: www.hcc-belmont.nl.

Reageer op dit artikel