nieuws

Høken op 10e Libelle Zomerweek

Horeca

De 10e editie van de Libelle Zomerweek, van maandag 15 tot en met 21 mei 2006, staat in het teken van ‘Made in Holland’. Het oer-Hollandse tijdschrift presenteert op het Almeerderstrand onder meer de expositie Hollandse Meesters op het strand van het Rijksmuseum. Maandag 15 mei opent Achterhoekse Meester Bennie Jolink van Normaal al høkend de Zomerweek en de expositie. In voorgaande jaren kwamen er dagelijks 70.000 lezeressen naar het evenement, of die ook allemaal gaan høken?

Libelle pakt weer flink uit tijdens het evenement en tovert het Almeerderstrand om in een Nederlandse ansichtkaart compleet met molens en bloemen. Lezeressen maken op het event kennissen met de columnisten uit het blad maar kunnen ook deelnemen aan diverse workshops: van Hollandse sushi tot Delfts blauwe tegeltjes maken. Naast diverse optredens is de Zomerweek ook de mogelijkheid voor singles om hun droomman of –vrouw te ontmoeten. Bezoekers kunnen zich opgeven voor een speeddate tijdens het event. In schrijven kan via sneldatingevents.nl In totaal zijn er op het Almeerderstrand in Almere 232 tenten en 300 exposanten. Voor meer informatie: op de speciale Zomerweek-site van Libelle

Reageer op dit artikel