nieuws

Inschrijving Bedrijvenregatta geopend

Horeca

Daar waar de professionele zeilers nog altijd de wereld rond zeilen tijdens de Volvo Ocean Race, staat het andere hoogtepunt in de zeilwereld op het punt van beginnen: de 7e Bedrijvenregatta. De inschrijving voor de zeilwedstrijd voor bedrijventeams is inmiddels geopend. Teams van maximaal vijf collega’s kunnen zich inschrijven via de website van de bedrijvenregatta. De eerste voorrondes zijn al op 23 mei.

Op de avonden van 23 mei en 1, 8 en 15 juni worden de voorrondes gezeild bij De Uitkijk in Loosdrecht. De grote finale is op zaterdag 24 juni in Loosdrecht. Voor alle deelnemers is er als afsluiting een spetterend feest en een barbecue. Op de finaledag is er ook een Eendagsvliegencompetitie voor teams die alleen die dag willen meezeilen. Collega’s met een zeer ernstige vorm van watervrees? Ook zij kunnen ‘deelnemen’ aan de Bedrijvenregatta. Op 24 juni zijn er speciale toeschouwersarrangementen beschikbaar. Voor 75 euro word je de hele dag rondgevaren. Ideaal voor fanatieke supporters, die niet van een nat pak houden. Deelname aan de wedstrijd kost € 1650,- per boot. Een team bestaat uit maximaal 5 personen waarvan er minstens 1 een ervaren zeil(st)er moet zijn, de zogeheten schipper.Per deelnemende boot zal de organisatie een bedrag van 100 euro schenken aan de NebasNsg, de Nederlandse sportorganisatie met een beperking.

Reageer op dit artikel