nieuws

Ruimteschip Maqutos wint prijs

Horeca

Maqutos BV heeft de stand gebouwd waarmee Criss Cross Network Solutions de Best of Show Award won op de TINE/ MaxExpo 2006. De prijs werd voor het eerst uitgereikt op de ICT-vakbeurs in Amsterdam. Maqutos, de internationale tentoonstelling- en interieuwbouwer uit Den Haag, bouwde een stand in de vorm van een ruimteschip. Naast Criss Cross hadden ook partners Black IP en Allied Teleseyn hun onderkomen in het ruimtevaartuig.

Het was voor het eerst dit jaar dat TINE en MacExpo samen één event voor de ICT-wereld vormden. Dus ook de Best of Awards hadden hun primeur. De jury van de award beoordeelde de Maqutos-stand als een “prachtig beursconcept dat uitnodigde tot een gesprek over de producten en diensten van de deelnemende bedrijven”.

Reageer op dit artikel