nieuws

Stralend Regenboog Gala 2006

Horeca

Zaterdagavond is in Jachtslot de Mookerheide de achtste editie van het Regenboog Gala gehouden. De organisatie spreekt over een Super Gala in alle opzichten. De voorzitter van de organiserende Stichting Regenboog maakte een netto opbrengst bekend € 200.000,00.Het gala 2006 is het middelste en grootste van een serie van drie. Doel van de serie is in drie jaar tien procent bij elkaar te brengen van de 1,6 miljoen waarmee het Nijmeegs Offensief Tegen Kanker (NOTK) de immuno-therapie, een kansrijke behandelmethode van kanker, de benodigde financiële middelen wil geven. In 2005 was de opbrengst van het reguliere gala met 70.000 euro al boven verwachting. Dit jaar was de opzet van het gala in nauwe samenwerking van de Stichting Regenboog Gala en het NOTK veel groter. Het resultaat sloot daar naadloos bij aan.

Maar liefst 550 gasten van instellingen en bedrijven uit heel Nederland genoten van een luisterrijk diner en een veiling in een speciaal aanbouwpaviljoen van ruim 1650 vierkante meter. Veilingmeester Gaston Starreveld, bekend van de Postcodeloterij, veilde onder andere het schilderij ‘De Dans’ van Ans Markus, een tiendaagse reis naar Tanzania, een van de slechts drie gebouwde Harley Davidsons driewielige XL Lehman Trike en als een van de vijf verrassingen waar blind op geboden werd een heuse Cadillac… voor twee maanden.Verder was er een Fashion Show van modeontwerper Sheguang Hu uit Doetinchem en waren er optredens van Guus Meeuwis, Jim met dansparen en Karin Bloemen. De presentatie was in handen van Hans Kraaij jr.

Reageer op dit artikel