nieuws

100ste Bruidspaar getrouwd aan boord ‘Willem Barentsz

Horeca

Afgelopen week is het 100ste huwelijk gesloten aan boord van de imposante driemastschoener ‘Willem Barentsz’. Sinds 2000 is de ‘Willem Barentsz’ een officiële trouwlocatie van Enkhuizen en was daarmee het eerste zeilschip met deze mogelijkheid in Nederland.

Om het 100ste huwelijk aan boord van de ‘Willem Barentsz’ te vieren, vindt er op 2 juli een terugkomdag plaats voor bruidsparen die getrouwd zijn op de ‘Willem Barentsz’. Deze bruidsparen ontvangen een uitnodiging voor een stoer avondarrangement. Niet de luxe die de trouwdag destijds heeft uitgestraald, maar een puur, basic arrangement met stoere scheepskost en veel aandacht voor het zeilen op een uniek en historisch schip als de ‘Willem Barentsz’.

‘de Zeilvaart’ is samen met Zeilvloot Lemmer-Stavoren met ongeveer 120 schepen de grootste aanbieder van traditionele zeilschepen met bemanning in Europa. In Nederland zeilen de schepen op het IJsselmeer, de Waddenzee en op de binnenwateren. Buiten Nederland variëren de vaargebieden van Spitsbergen tot de Caribbean en van de Middellandse Zee tot de Kanaaleilanden. Meer informatie over trouwen en andere arrangementen aan boord van een zeilschip: zeilvaart.com

Reageer op dit artikel