nieuws

Amsterdam Events Company presenteert GPS-spel

Horeca

Amsterdam Events Company heeft in samenwerking met City Navigators het eerste op GPS gebaseerde spelprogramma ontwikkeld. In dit samenwerkingverband levert City Navigators het GPS navigatie systeem en Amsterdam Events Company is verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van het arrangement Rondje IJ.

De teams worden rond het Amsterdamse IJ genavigeerd met behulp van de City Navigator, een apparaat dat het ouderwetse kompas en de onhandige plattegrond ver achter zich laat. De deelnemers geven het juiste antwoord op de vragen en de moderne techniek voert ze langs de moderne oostelijke eilanden, de dijkdorpjes in Amsterdam-Noord en de pakhuizen, scheepswerven en ophaalbruggetjes op de 17e eeuwse westelijke eilanden. Belangrijk detail; de teams verplaatsen zich op een tandem!

Amsterdam Events Company is in 1996 gestart met het aanbieden van (bedrijfs)uitjes in arrangementsvorm binnen de stadsgrenzen van Amsterdam en voert nu jaarlijks meer dan 1.100 arrangementen uit. City Navigators is in 2005 opgericht en verhuurt GPS navigatie apparatuur via een netwerk van hotels aan toeristen. Deze organisatie werd met dit initiatief genomineerd voor de Horecava Innovatie Award 2006.

Voor meer informatie over Rondje IJ, Amsterdam Events Company of reserveringen van een van onze andere ludieke arrangementen, kan men terecht op amsterdamevents.nl.

Reageer op dit artikel