nieuws

Events Company Group ook in Oranje

Horeca

Het WK voetbal is overal. Al zou je het willen, je kunt er gewoon niet omheen. Dat moeten ze bij de Events Company Group ook gedacht hebben, want speciaal voor het WK heeft het evenementenbedrijf een aantal Oranje-events in het assortiment opgenomen.

De Events Company Group heeft in een aantal steden spelevenementen opgezet met titels als Oranjekoorts! (in Amsterdam, Alkmaar, Maastricht, Rotterdam en Utrecht), 15 miljoen Bondscoaches (in Amsterdam) en een workshop Spoedcursus International op het strand. Daarnaast beidt het bedrijf arrangementen aan, waarbij een evenement gecombineerd kan worden met een WK-wedstrijd op groot scherm.

Voor meer informatie over de Oranje-activiteiten van de Events Company Group: www.eventscompanygroup.nl/wk.

Reageer op dit artikel