nieuws

Frieslandevents.nl organiseert Grutte Pier Festival

Horeca

Het 1ste Grutte Pier Festival wordt op zondag 2 juli rondom Epema State in IJsbrechtum gehouden en belooft volgens de organisatie een spektakel te worden.Samen met sterkste man Wout Zijlstra organiseert Frieslandevents Highland Games tussen Friesland en Schotland onder auspiciën van de International Federation Highland Games. Er zijn ook tal van andere activiteiten, zoals een roofvogelshow, demonstratie schapendrijven, kasteelgolf, dansdemonstraties en een gezellige zomer fair.

De organisatoren willen van het Grutte Pier Festival een jaarlijks terugkerend evenement maken eventueel uitgebreid naar 2 dagen.Tijdens het festival zijn er optredens van diverse muzikanten, als folkgroep Rapalje en doedelzakmuzikanten van de Graham Lowlanders.

Reageer op dit artikel