nieuws

Gelredome plaatst uniek reclameobject

Horeca

Hillenaar, exploitant van buitenmedia en stadion Gelredome hebben een uniek reclameobject geplaatst bij het evenementencomplex in Arnhem. Het fraai vormgegeven object bestaat uit vier roterende vensters op rij en een verlicht Gelredome logo. Het object staat direct aan het Nijmeegseplein, waar dagelijks gemiddeld meer dan 120.000 weggebruikers passeren.Op het bord is de agenda te zien met de evenementen en wedstrijden in het Gelredome. Hillenaar verzorgt de reclame uitingen.

Jeroen Hillenaar, directeur van de gelijknamige reclame exploitant: ‘Wij zijn trots op deze centrale toplocatie en op de vormgeving van het object. Al veel adverteerders hebben ons benaderd om reclame te mogen maken.’ Jasper van Amstel, directeur Gelredome: “Voor ons en onze huurders is het van groot belang dat de vele voorbijgangers ons programma kunnen zien. Het unieke reclame object is een goed voorbeeld van hoe wij ons product blijven verbeteren.”

Reageer op dit artikel