nieuws

GIG World knalt van podium met Beats Open

Horeca

Vette gitaren, dynamisch dans en pakkende rap, zo omschrijft GIG World hun nieuwe act Beats Open. De act, vooral bedoeld als opener voor evenementen, is een show van lichteffecten, beats, hekwerk en kooien op het podium ondersteunt door drums, gitaren en rap.

Beats Open was eind mei de openingsact tijdens de FZ Brancheborrel en speelde het schuim van de biertjes in het Bavaria House. Een act die niet over de geijkte paden gaat. GIG World: “Beats Open laat zien dat bevrijd worden van vastgeroeste ideeen een enorme wervelstorm van nieuwe invloeden teweegbrengt. De show staat voor vrijheid, open-minded denken en natuurlijk voor een nieuwe start.”

Meer informatie over de (openings)show op de site van GIGWorld.

Reageer op dit artikel