nieuws

Legendarische rockzangers bij Classics in Rock in Ahoy

Horeca

Tijdens het spektakel Classics in Rock zullen een groot aantal legendarische zangers uit de wereld van de (classic-)rockmuziek voor het eerst in Europa samen op één podium staan. Glenn Hughes (o.a. Deep Purple), Joyce Kennedy en Glenn Murdock (Mother’s Finest), Jimi Jamison (Survivor), Chris Thompson (Manfred Mann’s Earthband) en vele anderen geven op vrijdag 6 oktober a.s. in Ahoy’ Rotterdam de grootste classic-rockhits aller tijden ten gehore. Kaartverkoop start op zaterdag 3 juni a.s.

Bijzonder is dat de zangers tijdens de show worden bijgestaan door een groot aantal bekende muzikale vrienden én een 32-koppig symphonie orkest. Classics in Rock is in 2006 exclusief te zien in Ahoy’. Voor meer informatie en nieuws zie ook classicsinrock.com Classics in Rock is een productie van New Road Media b.v.

Reageer op dit artikel