nieuws

Managementgoeroes Kotler, Kotter, Peters en Porter komend seizoen bij Focus

Horeca

Focus Conferences Amsterdam organiseert het komende seizoen seminars gehouden door vier topmanagementsprekers. Alle seminars duren een hele dag.

Philip Kotler over strategische marketing (4 oktober 2006)Philip Kotler is synoniem voor marketing. In zijn seminar geeft hij de essentie van zijn marketingdenken weer en geeft hij antwoord op al uw marketingvragen.

John Kotter over leidinggeven aan verandering (28 november 2006)John Kotter is in Nederland een van de best bewaarde managementgeheimen. Zijn boeken zijn absolute bestsellers en deze Harvard-professor wordt wereldwijd beschouwd als de belangrijkste autoriteit op het gebied van leiderschap en verandermanagement.

Tom Peters over re-emagine 2007 (19 december 2006) Tom Peters wordt wel de ‘guru’s guru’ genoemd. De managementrebel komt met een nieuw seminar, waarin hij een nieuwe Managementorde aankondigt. Zijn seminars zijn vermaard en Tom Peters is energieker dan ooit.

Michael Porter over strategie en concurrentie (25 januari 2007)Michael Porter is de belangrijkste strateeg ooit. Hij staat nummer 1 op menige lijst van ‘managementgoeroes’. Als geen ander weet hij managers daadwerkelijk te inspireren tot actie.

Reageer op dit artikel