nieuws

Neptunus opent vestiging in Amsterdam

Horeca

Het Limburgse familiebedrijf Neptunus BV heeft op 1 juni een verkoopkantoor in Amsterdam geopend. De verhuurder van tenten en (semi-)permanente accommodaties heeft bewust gekozen voor een kantoor in de Randstad: “Door de jaren hebben we in en rond de Randstad een groot relatiebestand opgebouwd, tevens ligt hier nog een groot groeipotentieel. Door middel van dit verkoopkantoor kunnen we de lijnen ook hier kort houden en nog flexibeler reageren naar de klant toe”, aldus Dorrie Eilers commercieel directeur.

René de Boer is de vestigingsmanager van het nieuwe Amsterdamse verkoopkantoor. Het nieuwe kantoor bevindt zich in de Crystal Tower aan het Orlyplein 10 in Amsterdam. Neptunus BVis een Nederlands familiebedrijf uit Kessel en is opgericht in 1937 door Anton Eilers. De onderneming is een internationaal verhuurbedrijf met een groot en gevarieerd aanbod aan tenten voor evenementen, als ook hoogwaardige (industriële) semi-permanente accommodaties.

Het bedrijf telt naast enkele honderden seizoenmedewerkers meer dan 150 eigen montagespecialisten en beschikt naast de twee Nederlandse kantoren over volledig geoutilleerde vestigingen in België, Duitsland, Engeland, Frankrijk en Polen.

Reageer op dit artikel