nieuws

Nieuwe horeca in Hilversum gepland

Horeca

In Hilversum is een bouwproject in gang gezet waar een restaurant en een café deel van gaan uitmaken. Naar verwachting zal de bouw volgend jaar van start gaan. Over de exacte omvang en de aard van de horecabedrijven is nog niets bekendgemaakt.

De opdracht is verstrekt aan AM, een projectontwikkelaar die overgenomen is door bouwbedrijf BAM. Er is een overeenkomst voor de ontwikkeling van het Stationsgebied-Zuid in Hilversum gesloten. Dat heeft AM woensdag bekendgemaakt.

Financiële details zijn niet verstrekt. Wel staat vast dat de opdracht betrekking heeft op de ontwikkeling van 115 woningen, 1.100 vierkante meter kantoorruimte, circa 1.500 vierkante meter café, restaurant en TV- studio en een ondergrondse parkeergarage.

,,In afwachting van het verloop van de onteigeningsprocedure van een woning in het plangebied, die de gemeente inmiddels in gang heeft gezet, is de verwachting dat uiterlijk eind 2007 gestart kan worden met de bouw. Een deel van de woningen wordt in de huursector aangeboden’, zo stelt AM in het persbericht.

Reageer op dit artikel