nieuws

Nieuwe MICE-directeur Carlson Wagonlit Travel

Horeca

Ilja van Haaren is benoemd tot nieuwe directeur MICE & Incoming bij Carlson Wagonlit Travel (CWT). Per 1 augustus is zij verantwoordelijk voor afdelingen Events en Keytours binnen CWT. Van Haaren behoort door haar benoeming bij het management team Nederland van CWT.

Van Haaren was eerder werkzaam in diverse salesfuncties bij onder meer bij Dorint Hotels Benelux , Golden Tulip Barbizon Palace en Pullitzer/ CIGA Hotels Benelux. Bij de laatstgenoemde hotelketen vervulde zij de functie van director marketing en sales. Vanaf 1999 is zij werkzaam geweest als algemeen directeur van de porseleinfabriek NV Koninklijke Porceleyne Fles in Delft.

CWT Events heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van het samenstellen en begeleiden van meerdaagse buitenlandse groepsreizen voor de zakelijke markt, variërend van incentives en corporate meetings tot handelsmissies en congressen voor enkele tientallen tot honderden deelnemers. Daarnaast biedt CWT Events ondersteuning op het gebied van totaalorganisatie van binnenlandse bedrijfsevenementen. Keytours is een zelfstandige dochter van Carlson Wagonlit Travel en is gespecialiseerd in het inkomende toerisme voor zowel de zakelijke als toeristische markt. Keytours heeft ruim 40 jaar ervaring in het op maat samenstellen van een totaalprogramma voor groepen, congressen en individuele gasten uit het buitenland.

Reageer op dit artikel