nieuws

Radio Veronica mediapartner Vierdaagsefeesten

Horeca

Radio Veronica is mediapartner van de Hypotheek Visie Vierdaagsefeesten Nijmegen geworden. Zij zal verschillende uitzendingen verzorgen vanuit Nijmegen, onder andere vanaf het schip de ‘OCEANDIVA’, die speciaal voor de Vierdaagsefeesten in Nijmegen ligt aangemeerd.

De Hypotheek Visie Vierdaagsefeesten zullen regelmatig aan bod komen op de radio en er zijn via Radio Veronica prijzen te winnen!

Ralph Heijnneman, Marketing Manager Radio Veronica: ‘De Hypotheek Visie Vierdaagsefeesten koppelen muziek aan een uniek evenement. Zowel muziek als sport zijn twee belangrijke pijlers van Radio Veronica waar we van weten dat onze luisteraars daarin geïnteresseerd zijn. De Vierdaagsefeesten sluiten dan ook goed aan bij Radio Veronica, zeker omdat onze dj’s voor een deel de muzikale invulling doen!’

De organisatie van de Hypotheek Visie Vierdaagsefeesten Nijmegen is verheugd met radiopartner Radio Veronica. Het grootste publieksevenement van Nederland wordt via Radio Veronica landelijk aangekondigd, zodat heel Nederland weet dat Nijmegen van 15 tot en met 21 juli de gezelligste stad van Nederland is! Het evenement is de laatste jaren sterk in media-aandacht toegenomen. Radio Veronica levert voor de komende twee jaar een bijdrage om het evenement als multimediaal platform voor adverterteerders verder te ontwikkelen.

Reageer op dit artikel