nieuws

RBI Food & Horeca voor elkaar door de modder

Horeca

Het is maar weer eens gebleken: voor elkaar door de modder is de beste teambuilding die er is. Terwijl de regen een constante dreiging was (en het wonder boven wonder bij dreigen bleef), crosten 80 medewerkers van de afdeling Food & Horeca van Reed Business Information afgelopen donderdag door de modder. De collega’s van de Doetinchemse vestiging, waaronder ook de FZ-collega’s, scheurden met motoren, quads, 4×4 Jeeps en zelfs met jetski’s over het terrein van all Sports Resort in Maurik.

Na de gemotoriseerde sporten werden vlotten gebouwd, ‘bruggen geslagen’, pijl en boog geschoten en probeer een enkeling de 15 meter hoge klimwand te nemen. Daarnaast was er de unieke mogelijkheid om met een zogeheten RIB over het water scheuren met een snelheid van bijna 100 kilometer per uur. De snelle speedboot doet eind van dit jaar mee aan de Rubson Raid Turquoise op de wateren rond de Kaapverdische eilanden. Bij all Sports Resortkunnen bedrijven meedoen aan de selectie voor deze race. Voor meer informatie over dit bijzondere evenement: de site van all Sports Resort Maurik.

De dag werd afgesloten op het bijzondere terrein op het Eiland van Maurik met een buffet, barbecue en een drankje. Ondanks het gebrek aan zomerse temperaturen, een geslaagd teamuitje.

Reageer op dit artikel