nieuws

Robbie Williams op je mobieltje

Horeca

De Europese Tour van Robbie Williams op je telefoontje. In samenwerking met Sony Ericsson hoopt T-Mobile de fans door middel van nieuwe mobiele technologie dichterbij de Europese Robbie Williams Close Encounters Tour 2006 te brengen. Mobiele telefoons fungeren als toegangskaartje voor backstage-gebeurtenissen en ‘must have’ content. Zo kan elke fan de grootste Europese tour ooit meebeleven.

Als onderdeel van het 18-maanden durende partnerschap met Robbie Williams, is T-Mobile in haar Europese markten de hoofdsponsor van de Close Encounters Tour 2006. De tour, die het Guinness Book of Records’ record brak voor de snelste verkoop van het grootste aantal concertkaartjes in één dag, doet voor 29 concerten vijf van T-Mobile’s markten aan. Door bij elk concert activiteiten te organiseren en muziek van de toer en exclusieve prijzen aan te bieden, brengt T-Mobile de ongeveer 2 miljoen aanwezige fans nog dichterbij hun favoriete artiest.

Reageer op dit artikel