nieuws

Roland Vos Catering verzorgt koshere catering in nieuws Mövenpick Hotel Amsterda

Horeca

Het in september te openen Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre kan in samenwerking met haar partner Roland Vos Catering & Events op verzoek koshere catering tijdens congressen en evenementen verzorgen. Ron Bar-El, General Manager van het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre: ‘De congresruimte in ons 4 sterren plus hotel is de grootste locatie in Nederland waar koshere catering wordt aangeboden. Wij voorzien hiermee in een duidelijke behoefte vanuit de internationale en nationale Joodse gemeenschap.

Roland Vos, directeur van Roland Vos Catering & Events: ‘De samenwerking met het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre is een unieke kans om op hoog niveau een dergelijke service aan te kunnen bieden. Omdat het partnerschap reeds voor de opening van het hotel van start is gegaan, hebben we ruim de gelegenheid om op elkaar ingespeeld te raken. Het verschil tussen leverancier of vaste partner te zijn, zal men dan ook terug zien in alle facetten van de koshere F&B.’

Het nieuwe hotel, ontworpen door de bekende Nederlandse architecten Claus en Kaan, ligt aan het water, tussen de Passenger Terminal Amsterdam en het Muziekgebouw/Bimhuis. Het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre biedt 408 smaakvol ingerichte kamers in de categorieën Standaard en Executive en beschikt over 31 Junior Suites en één Suite, alle verdeeld over 20 etages. Het hotel beschikt over een ondergrondse parkeergarage, waar ook 20 speciale plaatsen voor touringcars zijn gereserveerd.

Reageer op dit artikel