nieuws

Sportief Holland is partner van Right To Play

Horeca

Twee ‘sportieve’ organisaties zijn een samenwerkingsverband aangegaan. Als officieel partner gaat Sportief Holland de humanitaire organisatie Right To Play zowel financieel als promotioneel ondersteunen. De contract¬ondertekening vond plaats op dinsdag 13 juni in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Commercieel directeur Arjan Harms ontving namens Sportief Holland (samen met WOP.nl onderdeel van Mixing.nl) de rode Right to Play bal als symbool voor partnership van Sicco Stienstra, salesmanager bij Right To Play. Dit gebeurde onder toeziend oog van onder andere oud-topsporter Jeroen Straafhof, die ambassadeur van Right To Play is. Right To Play werd in 1994 opgericht door de Noorse oud-schaatser en viervoudig olympisch kampioen Johann Olav Koss. De organisatie wordt wereldwijd gedragen door vrijwilligers en topsporters als Bart Veldkamp en Ian Thorpe. Zij brengen sport- en spelprogramma’s naar kinderen in achtergestelde gebieden. Op die manier wordt een essentiële bijdrage geleverd aan de emotionele en sociale ontwikkeling van kinderen in door oorlog, rampen of epidemieën getroffen gebieden.

Sportief Holland kent als organisator van actieve evenementen de kracht van sport- en spelprogramma’s. Uit sociale betrokkenheid zet het bedrijf zich op meerdere vlakken in om Right To Play te ondersteunen, niet alleen financieel, maar ook promotioneel. Zo wordt gewerkt aan een grootschalig Right To Play-evenement om geld in te zamelen. Sportief Holland is een fullservice bureau dat actieve evenementen voor groepen van 50 tot 10.000 mensen organiseert. Tot de klantenkring behoren organisaties als ING, McDonald’s, VGZ en Kadaster.

Reageer op dit artikel