nieuws

Toerisme Vlaanderen & Brussel lanceert vernieuwde website

Horeca

Toerisme Vlaanderen & Brussel heeft de website volledig vernieuwd. De website werd herontwikkeld om de mogelijkheden die toeristisch Vlaanderen aan haar Nederlandse bezoekers biedt, nog beter te communiceren.

Dirk Mertens, directeur Toerisme Vlaanderen & Brussel: ‘De nieuwe website is een combinatie van grote creativiteit en technologische expertise en levert bezoekers de meest ‘up to date’ informatie. Via de website kunnen bezoekers niet alleen brochures opvragen maar kunnen ze ook, aan de hand van tien thema’s, hun eigen vakantie uitstippelen. Vanzelfsprekend komen de Vlaamse steden, natuur en kust uitvoerig aan bod. Ook alle logiesmogelijkheden, van vijfsterrenhotel tot camping, worden uitvoerig toegelicht. Een evenementenoverzicht ontbreekt evenmin en ook tal van leuke arrangementen worden voorgesteld. Wie op de hoogte wil blijven van bijzondere reistips en interessante aanbiedingen kan zich inschrijven op de Vlaanderen nieuwsbrief”.

De site is te vinden op www.toerismevlaanderen.nl

Reageer op dit artikel