nieuws

Tuk Tuks in Zandvoort

Horeca

Zandvoort heeft op vrijdag 7 juli de primeur van Nederland. Acht Tuk Tuks van Tuk Tuk Company uit Amsterdam gaan dan dagjesmensen en toeristen van station naar strand en vice versa vervoeren. Burgemeester Van der Heijden en de Thaise Ambassadrice Miss Suchitra Hiranprueck geven tijdens een feestelijke bijeenkomst voor het gemeentehuis in Zandvoort om 16.00 uur het officiële startschot.

Daarna zullen de Tuk Tuks de hele avond gratis ritjes rijden van en naar Strandtent Tyn Akersloot, waar bovendien om 17.00 een borrel is. Martijn Beversluis en Geert Kloppenburg zijn samen Tuk Tuk Company. Het idee om Tuk Tuks naar Nederland te importeren, ontstond drie jaar geleden tijdens een vakantie in Bangkok. Tuk Tuk Company wil de consument verrassen met bijzonder vervoer voor een vriendelijke prijs en het bedrijfsleven de mogelijkheid bieden producten op een ludieke wijze te presenteren op party’s, beurzen, bedrijfsfeesten of andere evenementen. Voor het promoten van een product of merk zijn de Tuk Tuks prima aan te passen. Bestickering, aankleding en spuitwerk toveren de Tuk Tuk om tot een rijdende ‘product experience’. Later deze zomer gaan er ook Tuk Tuks in Amsterdam rijden.

Reageer op dit artikel