nieuws

Veldeman verandert van naam

Horeca

Veldeman Tent Technology verandert van naam en heet vanaf nu Veldeman Structure Solutions. Het bedrijf uit het Belgische Bree is één van de grootste producenten van tenten, of zoals de Belgen zeggen ‘tijdelijke overdekkingen’ ter wereld. Het bedrijf biedt naast de verhuur van tenten ook totaal oplossingen voor tijdelijke en permanente structuren voor onder meer evenementen en beurzen.

Hans Mertens (marketing manager): “De naam Veldeman Tent Technology was indertijd een juiste keuze omdat de firma gespecialiseerd was in het bouwen en vooral verhuren van tenten. Maar intussen is de kernactiviteit verschoven naar de productie van aluminium structuren die zowel een tijdelijk als een permanent karakter hebben. Met de overname van UFS uit de VS is die evolutie nog versneld. Momenteel bieden wij oplossingen voor iedereen die een tekort aan overdekte ruimte heeft, of het nu gaat om een logistiek probleem of om een overdekt zwembad, een tennishal, een vliegtuigshelter of een evenement, we kunnen iedereen uit de nood helpen. Wij ontwerpen, bouwen en plaatsen. En onze R&D afdeling is voortdurend in de weer om nieuwe, grotere, lichtere en praktischere modellen te ontwikkelen.”

Het bedrijf heeft zich de laatste jaren vooral geprofileerd als bouwer van tijdelijke sportaccommodatie. Zo staan er tennishallen van Veldeman Structure Solutions tot in Australië. Meer informatie over het bedrijf met de nieuwe naam is te vinden op een nieuwe internetsite: www.veldemangroup.be.

Reageer op dit artikel