nieuws

24e AD Reclamezeildag: reclame en media gaan strijd aan

Horeca

Op zaterdag 26 augustus wordt door Free Style events & promotions de 24e editie van de Reclamezeildag georganiseerd. Dit jaar mogen we dit prestigieuze zeilevenement presenteren als de AD Reclamezeildag! AD Nieuwsmedia maakt het, samen met Adformatie, Gouden Gids, de Grote Jongens, Sanoma Men’s Magazines, SRM en WebAds, Free Style mogelijk het evenement weer groots neer te zetten.

De AD Reclamezeildag is een niet meer weg te denken zeilfestijn in de wereld van reclame en media. Per jaar staat het evenement garant voor meer dan 200 zeilende deelnemers en zo’n 150 supporters. Een uitstekend evenement dus om op een leuke manier in contact te komen met branchegenoten, dat in het teken staat van een actieve vriendschappelijke competitie tussen bedrijven die op het water in 16-kwadraat zeilboten met elkaar een fanatieke ‘conculegastrijd’ aangaan, uiteraard onder streng toezien van de wedstrijdleiding. Het programma begint ’s morgens om 10 uur, wordt afgesloten met een unieke prijsuitreiking, een gezamenlijk dinerbuffet en gezellige muziek en duurt tot tot ca. 20.00uur. De schitterende, waterrijke omgeving van Loosdrecht is zoals altijd het fabelachtige decor van de zeildag. Traditiegetrouw wordt er gebruik gemaakt van de feestelijke accommodatie van watersport- en partycenter Ottenhome. Meer informatie over de AD Reclamezeildag vindt men op ADreclamezeildag.nl. Inschrijven geschiedt ook via deze website. De AD Reclamezeildag is een evenement van Free Style events & promotions.

Reageer op dit artikel