nieuws

D.S.R. , Albron en Green House tekenen alliantieovereenkomst

Horeca

Albron heeft het bestaande samenwerkingsverband met het Zwitserse D.S.R. uitgebreid met de Japanse cateraar Green House. Daartoe is in Genève een alliantieovereenkomst getekend. De drie cateraars geven hiermee een eerste aanzet tot het intensief uitwisselen van kennis en informatie op het gebied van contractcatering.

De drie onafhankelijke cateraars behoren tot de top van de cateringmarkt in hun land van herkomst en kenmerken zich door een consumentgerichte benadering waarbij het stimuleren van een gezond en gevarieerd eet- en leefpatroon centraal staat. Teun Verheij, voorzitter van de hoofddirectie van Albron: “de samenwerking heeft tot doel kennis van internationale ontwikkelingen en trends uit te wisselen. Vervolgens laten we onze opdrachtgevers en de consument profiteren van de verbreding van onze kennis. Terreinen waarop we gaan samenwerken zijn onder andere menu-engineering, HR, logistiek en benchmarking.”

Reageer op dit artikel