nieuws

Frisse Wind Events trakteert bij 100e WaddenGame

Horeca

Frisse Wind Events heeft met de WaddenGame van Interactieve Evenementen een succesformule in huis. Afgelopen week vond op Terschelling namelijk de honderdste WaddenGame plaats. Volgens Peter Miedema van Frisse Wind Events onderstreept dit aantal de populariteit van de WaddenGame. “De combinatie van interactieve hightech en de specifieke omgeving van de Waddeneilanden, een stukje buitenland in Nederland, spreekt veel klanten aan.” De 100e klant kreeg de muziekband na afloop aangeboden.

Miedema: “Zeker omdat het geschikt is voor het héle bedrijf en het spel desgewenst helemaal aan de wensen en doelstellingen van de klant kan worden aangepast. Frisse Wind Events heeft vestigingen op alle 5 Waddeneilanden, op elk eiland geven we de Waddengame een eigen identiteit .”

De honderdste WaddenGame was voor Frisse Wind Events een reden om te trakteren. Na een hele dag op een zonovergoten Terschelling werd de WaddenGame afgesloten met een feest in een strandtent met muzikale omlijsting van de 4Tuoze Matroze. De band werd ter gelegenheid van de 100e Waddengame door Frisse Wind Events aan de klant aangeboden.

Meer informatie over de WaddenGame is te vinden op www.waddengame.nl of www.frissewindevents.nl.

Reageer op dit artikel