nieuws

Museum van de Twintigste Eeuw in Hoorn start met Blokker aktie

Horeca

Het Museum van Twintigste Eeuw in Hoorn gebruikt de Blokker folder voor een landelijke aktie. In de week van 24 juli 2006 vallen ruim 6 miljoen Blokker-folders met een kortingsbon voor het nostalgische museum in het hele land op de deurmat. Directeur Hans Stuijfbergen is erg blij met de door hem geïnitieerde aktie omdat het bereik van de Blokker-folder erg groot is.

‘Ik had gelezen dat meer dan 70 % van de ontvangers van die folder er ook echt in kijkt en leest. En met een oplage van ruim 6 miljoen stuks, bijna alle huishoudens in Nederland, heb je zo een enorm bereik. Daarom wilde ik er ook best een leuke aanbieding van maken: Voor 110 Eurocent kun je nu een leuk nostalgisch museum bekijken met twee wisselexposities’, aldus Stuijfbergen. Jacob Blokker begon in 1896 zijn eerste winkel in Hoorn en ter gelegenheid van het 110 jarig bestaan kan men nu met een bon uit de folder voor slechts 110 Eurocent naar het Museum van de Twintigste Eeuw. Daar is ook een oud interieur van een Blokker-winkel te zien.

Reageer op dit artikel