nieuws

Nieuw secretariaat Nationale ExpoJaarprijs

Horeca

Het bestuur van de stichting Nationale ExpoJaarprijs is uitgebreid met Mariëtte van Zijl van Van Zijl PR, Travel & Events uit Den Haag. Van Zijl neemt het secretariaat over van Judith Munster. Zij gaat vanaf 7 augustus tot 31 december met zwangerschapsverlof en vakantie. Naast het secretariaat zal Van Zijl ook organisatorische taken voor rekening nemen.

De Nationale Expojaarprijs streeft naar meer professionaliteit binnen het marketingmedium expo-evenementen en geeft inzicht in de effectiviteit van beurzen. Daarom beloont de Nationale ExpoJaarprijs inzendingen die de unieke kracht van het medium tonen. De Nationale ExpoJaarprijs richt zich op opdrachtgevers-exposanten en beursorganisatoren en wordt uitgereikt in vier categorieën: Beste Beursdeelname business-to-business, Beste Beursdeelname business-to-consumer, Beste Beursconcept business-to-business en Beste Beursconcept business-to-consumer. Daarnaast kunnen – afhankelijk van de actualiteit en de kwaliteit van de inzendingen – thema awards worden uitgereikt.

Reageer op dit artikel