nieuws

Nieuwe managing director Dolce La Hulpe Brussels

Horeca

Paul van Wijk is aangesteld als nieuwe managing director van het Dolce La Hulpe congreshotel in Brussel. De ervaren hotelman is verantwoordelijk voor de complete infrastructuur op de Brusselse locatie. Daarnaast is de lancering en positionering van Dolce La Hulpe Brussels op de Belgische en de Europese markt een belangrijk onderdeel van zijn takenpakket.

Paul van Wijk begon zijn loopbaan als management trainee in Amsterdam Hilton. Negen jaar lang is hij actief geweest in de Hilton Hotels van Londen, Brussel, Koeweit City en Düsseldorf. In 1980 vertrok Van Wijk naar het Four Season Hotel in Londen waar hij als executive assistant manager werd aangesteld. Daarna startte hij als General Manager van het Sandton Sun Hotel in Johannesburg (nu InterContinental Hotel). In zijn laatste functies was Paul van Wijk general manager van de Royal Windsor in Brussel en The Warwick in New York, alvorens terug te komen naar Brussel waar hij Vice President & Area General Manager van Warwick International Hotels werd.

Als reactie op zijn nieuwe aanwerving bij Dolce, zegt Paul van Wijk: “Ik zie het als een enorme eer en uitdaging om Dolce La Hulpe Brussels te managen. Dolce International streeft ernaar om wereldwijd de beste meeting experience te bieden. Het internationale karakter van onze onderneming zie ik bovendien als een grote meerwaarde voor onze klanten. Ik kijk er dan ook al naar uit om hen in mijn nieuwe functie zo goed mogelijk te bedienen en een bijdrage te kunnen leveren voor onze sector”. Philippe Attia, Senior Vice President Dolce International voegt er aan toe: “We verheugen ons om Paul van Wijk aan boord te hebben en zijn grote kennis van de sector zal waardevol zijn voor onze groep. We wensen hem alvast al van harte welkom in het Dolce Team”.

Reageer op dit artikel