nieuws

Nieuwe salesmanager Spant!

Horeca

Isabel Grift (29) is sinds 1 juni 2006 als salesmanager begonnen bij theater en congrescentrum Spant! in Bussum. Ze komt van Utrecht Toerisme & Recreatie, waar ze werkte als projectmanager Utrecht Congres Bureau. Grift gaat de congres- en evenementmogelijkheden van Spant! ‘verkopen’ bij organisatoren van zakelijke bijeenkomsten.

“Ik ben diep onder de indruk van de nieuwe uitstraling van Spant!.Voor mij wordt dit zeker een inspirerende werkomgeving”, reageerde Grift op haar aanstelling. En over haar nieuwe baan: “Bij het organiseren van een evenement of congres komt heel veel kijken. Met aandacht, enthousiasme en creatieve ideeën ga ik opdrachtgevers ondersteunen om op een effectieve manier de doelstellingen van een bijeenkomst te realiseren.”

Reageer op dit artikel