nieuws

Noordwijk maakt zich op voor Sea Rally 2006

Horeca

Vorig jaar reden de Smart-auto’s door het Leeuwenhorst-hotel en zette de Sea Rally Noordwijk op zijn kop. Dit jaar vindt vindt de tweede editie van de Sea Rally plaats waarmee meetingplanners uit de (inter)nationale vergader- en congresmarkt op bijzondere wijze de mogelijkheden van de regio Noordwijk ontdekken. De start van de rally op donderdag 31 augustus is dit jaar in Huis ter Duin.

Deelname geschiedt op uitnodiging van het Noordwijk Regio Congresbureau. Op donderdagmiddag 31 augustus 2006 wordt de rally georganiseerd voor Nederlandse deelnemers. Een dag later vindt een internationale editie plaats i.s.m. het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen. Rally-ervaring voor beide edities is niet nodig en de voertuigen worden beschikbaar gesteld door de organisatie.

De verwachting is dat het beperkte deelnemersveld snel wordt ingevuld. Geen uitnodiging ontvangen, maar wel interesse in de bijzondere rally door Noordwijk? Op de site van de Searally staat, naast foto’s van vorig jaar, ook een inschrijfformulier: www.searally.nl.

Reageer op dit artikel