nieuws

Samenwerkingsverband Canal Company Utrecht en Utrecht Events Company

Horeca

Utrecht Events Company en Canal Company Utrecht hebben de handen ineen geslagen om de Utrechtse grachten definitief op de kaart te zetten. De uitkomst van de nauwere samenwerking zijn twee unieke Utrecht programma’s! Eén van deze programma’s is zelfs een primeur voor Nederland: Bites on Board.

Het voor Nederland unieke “Bites on Board” is een origineel alternatief op de standaard lunches en diners tijdens een evenement. Vanaf 15 personen is het mogelijk om met een heerlijk gevulde picknickmand op de Canal Bikes te genieten van de culinaire en Utrechtse hoogtepunten. Utrecht City Triatlon is het tweede arrangement in samenwerking met Canal Company Utrecht. Tijdens dit spelprogramma trekken de teams in competitieverband door de Domstad per fiets, per step en uiteraard per Canal Bike. Niet de fysieke prestaties staan voorop, maar vooral de strategische keuzes en de oplossingen die de teams weten te vinden op uiteenlopende opdrachten en vraagstukken. Voor meer informatie over Bites on Board, Utrecht City Triatlon of reserveringen van een van onze andere originele arrangementen, kan men terecht op www.utrechtevents.nl.

Reageer op dit artikel