nieuws

Swingbo presenteert nieuw eventconcept

Horeca

Swingbo het bureau dat inmiddels naam heeft gemaakt met surprise events en incentives heeft een nieuw eventconcept ontwikkeld: Wonderland. In Wonderland gaan de deelnemers in teamverband uitdagingen aan, met als doel het hart van de koningin van Wonderland te veroveren. Wonderland kan volgens Swingbo perfect worden ingezet als feestconcept, teambuilding event of als richtinggevend evenement in een verandertraject.

In uitdagingen met namen als ‘sea battle’, ‘lab explosion’ en ‘hoolahoop ball’ proberen de teams te achterhalen wat de wensen van de koningin zijn. Na deze uitdagingen hebben de deelnemers al wel een idee gekregen van haar wensen, maar voor de verovering van haar hart is meer nodig. De deelnemers gaan in teams aan de slag om tijdens een finale gezamenlijk een spektakelstuk neer te zetten. Onder professionele begeleiding werken zij aan een drakendans, een begeleidend lied met muziek en beschilderen zij borden die later één geheel vormen. In het Wonderland laboratorium treft een team voorbereidingen voor het maken van een regenboog en een grote ‘knal’. Daarna kan de verovering beginnen. De deelnemers voeren het ingestudeerde spektakelstuk uit en een groot hart gaat steeds harder kloppen. Onder luid gejoel loopt het hart vol en de regenboog verschijnt. Na een luide ‘knal’ is het zover: het hart is veroverd. De finale mondt uit in een feest met bijzondere hapjes en drankjes.

Meer informatie over de wondere wereld van Swingbo: www.swingboinwonderland.nl en www.swingbo.nl.

Reageer op dit artikel