nieuws

The Exclusive Strings verovert evenementenbranche

Horeca

Ze maakten hun Nederlandse debuut op Evenement 2006. Sinds die tijd is het bijzondere vioolkwartet The Exclusive Strings in een stroomversnelling terechtgekomen: veel media-aandacht en optredens. Inmiddels proberen de vier violistes met hun hightech violins de evenementenbranche te veroveren.

De vier dames uit Spanje, Frankrijk, Bulgarije en België spelen een eigentijdse mix van klassieke muziek en popmuziek. Deze exclusieve meidengroep kan zowel met tape als met het eigen 14-koppige begeleidingsorkest ‘The Exclusive Orchestra’ optreden. Voor speciale gelegenheden kan zelfs het groot showorkest Heverband worden ingeschakeld met haar 40 muzikanten. (www.heverband.com). Meer informatie over de vier dames en de mogelijkheden voor evenementen: www.exclusivestrings.com

Reageer op dit artikel