nieuws

Tweede editie Het Nationale Cultuurbal op vrijdag 27 oktober

Horeca

Op vrijdag 27 oktober wordt in de Amsterdamse Stadsschouwburg de tweede editie van Het Nationale Cultuurbal gehouden. Doelstelling van de feestelijke avond is om de relaties en contacten tussen de culturele en economische wereld te vergroten en versterken.De eerste editie van Het Nationale Cultuurbal in 2005 was een groot succes. Tijdens de evaluatie beoordeelden de 800 bezoekers het cultuurbal als zeer geslaagd.

De nadruk bij de tweede editie ligt op het nog meer regisseren van de contacten, bijvoorbeeld met profielen van de deelnemers. Daarnaast zijn de toegangscriteria minder vrijblijvend en krijgen de deelnemers voor aanvang, via diverse communicatiekanalen, praktische tips om optimaal te profiteren van het evenement. Tijdens het diner kunnen de deelnemers op diverse, verrassende manieren contacten leggen. Daarna volgt het bal in de Schouwburg waar de ontmoetingen kunnen worden voortgezet.

Na afloop van het cultuurbal zijn via website www.cultuurbal.nl follow-up activiteiten gepland om vervolgafspraken te faciliteren. De uitkomsten van een enquête onder de deelnemers vormen de basis voor de invulling van de derde editie van Het Nationale Cultuurbal.

Het Nationale Cultuurbal is een initiatief van Stichting Cultuurbal Nederland en Lenthe Publishers. Founders: Stichting DOEN, Fonds voor Amateurkunst en Podiumkunsten, Mondriaan Stichting, VandenEnde Foundation en VSBfonds. Partner: ING. Mediapartner: NRC Handelsblad.

Reageer op dit artikel