nieuws

Wereldkampioen Rainer Schönfelder traint in SnowWorld Landgraaf

Horeca

Steeds meer skiërs van wereldklasse zoeken in de zomermaanden de sneeuwzekerheid op van SnowWorld Landgraaf. Als meest prominente trainingsgast opent Rainer Schönfelder, tweevoudig olympisch medaillewinnaar bij de Olympische Spelen in Sestriere, op 11 en 12 juli het nieuwe zomertrainingsseizoen voor de internationale skiteams.SnowWorld Landgraaf heeft de laatste jaren diverse malen Wereld- en Europacupwedstrijden georganiseerd.

De perfect geprepareerde pistetoestand met dagelijks verse sneeuw overtuigden zelfs de bekende skitalenten. Het is daarom niet verwonderlijk dat ook deze zomer weer vele nationale en internationale skiteams SnowWorld Landgraaf als trainingscentrum hebben uitgekozen.

De Oostenrijkse skiër is behalve bekend van zijn sportieve prestaties inmiddels ook een gevierd popzanger en entertainer. Zo belandden zijn laatste nummers steevast in de bovenste regionen van de poplijsten.

Reageer op dit artikel