nieuws

BMW brengt klanten slippend naar KLM Open

Horeca

Als sponsor van het KLM Open golftoernooi heeft BMW aardig uitgepakt. In de maanden voor het golftoernooi zijn BMW-rijders benaderd voor een dagje sliptraining en golf. Met stijlvolle BMW’s worden de klanten van het racecircuit in Zandvoort naar de Kennemer-golfbaan gebracht. “Hiermee combineren we onze twee sponsordomeinen”, aldus Diederick Reitsma van BMW. Tot en met zondag ontvangt BMW 800 relaties.

De sliptrainingen op het circuit worden in de ochtenduren gegeven door Slotemakers Anti Slipschool. ’s Middags zijn de klanten op de Kennemer golfclub te vinden. Ook rondom de golfbaan is de autofabrikant duidelijk aanwezig met vlaggen en showmodellen. Daarnaast heeft BMW op de toegangswegen abri’s gebruikt voor grote reclamecampagneposters waarbij golfclubs voorzien zijn van BMW-grills.

Reageer op dit artikel