nieuws

Heinz Julen ontwerpt interieur Regardz Meeting Center Amsterdam Centrum

Horeca

Voor het interieur van de nieuwe aanwinst van Regardz Meeting Centers in Amsterdam Centrum is de Zwitserse kunstenaar Heinz Julen aangesteld. Julen verwierf grote bekendheid door het spraakmakende ‘Into the Hotel’ in Zermatt, waarbij hij tekende voor zowel ontwerp als uitvoering van gebouw en interieur.

Julen heeft het spectaculaire uitzicht over de stad Amsterdam verwerkt in zijn onconventionele ontwerpen. De ontwerpen voor het Regardz Amsterdam Centrum kenmerken zich daarom door veel glas, en gebruik van zowel industriële als onbewerkte en natuurlijke materialen. Het meubilair, eerder ontworpen in opdracht van Frida Lyngstad van het Zweedse Abba, en Pirmin Zurbriggen, jarenlang Zwitsers skikampioen en diverse malen winnaar van olympisch goud, wordt in het atelier van Julen handgemaakt.

‘Met deze door Julen ontworpen bijzondere wereld in hartje Amsterdam, benadrukt Regardz Meeting Centers haar visie op de bijeenkomstenmarkt; meeting centers dienen in een aangename omgeving maatwerk te bieden, en een kader te scheppen voor het bereiken van maximaal rendement uit georganiseerde bijeenkomsten. De meeting centers van Regardz zijn verrassend verschillend, maar overal wordt gegarandeerd dezelfde professionele kwaliteit geboden, zoals overigens van de Nederlandse specialist in de bijeenkomstenmarkt verwacht mag worden’, aldus Job Heilijgers, algemeen directeur Regardz Hospitality Group.

Het projectmanagement van de uitvoering van het Zwitserse ontwerp ligt in handen van het Amsterdamse ontwerpbureau Estida, waardoor een groot netwerk van nationale toeleveranciers beschikbaar is en de opening in september al kan worden gerealiseerd, vlak voor aanvang van het nieuwe bijeenkomstenseizoen.

Reageer op dit artikel