nieuws

Jeroen Sirag Senior Account Manager bij Joop van den Ende Theaterarrangementen

Horeca

Onlangs is bij Joop van den Ende Theaterarrangementen Jeroen Sirag gestart als Senior Account Manager. In deze functie is Sirag verantwoordelijk voor genereren van new business voor Theaterarrangementen, de tak voor de zakelijke markt van Joop van den Ende Theaterproducties.

Sirag was hiervoor twee en half jaar werkzaam als Director of Sales van The Westin Rotterdam, onderdeel van Starwood Hotels & Resorts. “Na twaalf jaar werkzaam te zijn geweest in diverse sales- en marketingposities in de internationale en nationale hotellerie heb ik ervoor gekozen om een nieuwe weg in te slaan. Stage Entertainment biedt mij een jong, dynamisch en creatief platform waarbij ik de opgedane ervaring goed kan gebruiken. Het komende jaar willen wij een groei van 20% realiseren en new business is voor deze groei essentieel. Daarnaast zullen wij Joop van den Ende Theaterarrangementen nog prominenter op de kaart gaan zetten” aldus Sirag.

Reageer op dit artikel