nieuws

Mövenpick Hotel Amsterdam opent haar 408 deuren

Horeca

Amsterdam is weer een hotel rijker. Op vrijdag 8 september is de officiële opening voor genodigden van het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre. Het moderne hotel met 408 kamers richt zich vooral op de zakelijke markt en hoopt op extra aantrekkingskracht door de ligging: pal naast de Passengers Terminal. Een week voor de officiële opening worden de eerste ‘proefslapers’ al in het 4-sterrenhotel ontvangen.

Vanuit het hotel aan de Oostelijke Handelskade kijken gasten uit over de stad en het IJ. Mövenpick noemt het hotel zelf ‘ultramodern, maar wel met de authentieke Zwitserse gastvrijheid’. In het blad Misset Horeca laat General Manager Ron Bar-El al met trots weten dat in de eerste week al een bezetting van 70 procent is en de week er op zelfs 100 procent in verband met de International Broadcast Conference in de RAI.

Met 408 kamers behoort het City Centre Hotel tot één van de grootste hotels van de hoofdstad. Het hotel heeft een directe doorgang naar het main deck van de Passengers Terminal, waar ruimte is voor 2500 tot 3000 mensen. Meer informatie over het hotel op de internetsite van het hotel.

Reageer op dit artikel