nieuws

Neptunus tekent contract met Waregem Koerse

Horeca

Neptunus heeft een exclusief meerjaren contract gesloten met de organisatie van Waregem Koerse voor het verzorgen van luxueuze VIP-accommodaties. Het internationale bedrijf werkt al jaren samen met de organisatie van dit 155 jaar oude hippische evenement. Op dinsdag 29 augustus aanstaande kunnen de gasten in het VIP-dorp gebruik maken van maar liefst negen verschillende accommodaties. In totaal bouwt Neptunus 7.000 vierkante meter aan accommodaties.

Een ideale mix van sport, ontspanning, ontmoeting en netwerken, zo laat Waregem Koerse zich het best omschrijven. In 2005 genoten ruim 35.000 bezoekers van dit meest prestigieuze hippische evenement van België. De organisatie verwacht voor dit jaar nog meer toeschouwers. Daarom bouwt Neptunus onder andere twee extra hoge Etagehallen van drie verdiepingen, een Etagehal van twee verdiepingen, diverse paviljoens en nog veel meer hospitality accommodaties.

Door te kiezen voor één leverancier verzekert de organisatie zich van kwaliteit, service en een uniforme uitstraling van de accommodaties. Het luxueuze VIP-dorp wordt turn-key opgeleverd, dus inclusief inrichting. Een groot aantal bedrijven met relaties wordt verwacht tijdens de acht draverijen en galoprennen. De VIP-accommodaties worden onder andere gebruikt door ING bank, Dexia bank, PMG uitgeverij, Telenet, Miss België, Laurent-Perrier Champagne en Willy Naessens.

Reageer op dit artikel