nieuws

Staatssecretaris sluit Kdz! Adventure Summer af

Horeca

Kdz! Adventure Summer, het grootste kinderevenement van Nederland wordt zondag 13 augustus afgesloten door Staatssecretaris Clemence Ross- van Dorp van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Zij zal om 15.45 uur samen met Ron Boszhard, presentator van Z@ppsport in Ahoy’ de prijsuitreiking doen van de finales die dezelfde dag worden gespeeld. Producent van het grote kinderevenement is Original Concepts.

De voorrondes van de competitieonderdelen Lay’s Potato Heads Zeepkisten race, tennis, unihockey, voetbal, schilderen en talentenjacht werden gehouden in zes steden waar de Kdz! Adventure Tour langs reisde. Ook tijdens het zomer evenement ging de competitie door. De finalisten strijden deze laatste dag van Kdz! Adventure om de eerste plaats. Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport staat achter het initiatief door op te treden als de belangrijkste subsidiënt van de Kdz Adventure Tour.

In het meinummer van FZ stond een uitgebreid interview met Bart Regeer van Original Concepts over zijn passie voor het kinderevenement.

Reageer op dit artikel