nieuws

Classics Café Radio 10 Gold Edition in Jaarbeurs Utrecht

Horeca

Zaterdag 16 september bestaat Brothers Classic Café vijf jaar. De discoknallers uit de jaren zeventig, tachtig en negentig vormen sinds 2001 elke tweede en laatste vrijdag van de maand de basis van een ultiem avondje uit in Brothers. Om het vijfjarig bestaan te vieren organiseert Brothers Outdoor Events op deze dag een groot classics evenement in de Jaarbeurshallen in Utrecht:The Classic Café Radio 10 Gold Edition.

Top deejays, live performances en sensationeel aangeklede hallen moeten zorgen voor hét feest der herkenning! Het wordt een muzikale reis door de tijd. Van de jaren zeventig via de jaren tachtig naar het einde van de jaren negentig. Op een groot podium brengen veelgedraaide bekende binnen- en buitenlandse artiesten van toen hun hits. De live acts worden afgewisseld met verschillende dance acts.

Onder de artiesten bevinden zich o.a. de lead zangeres van Roce Royce, Gwen Dickey, Jocelyn Brown en Robin S.Een deel van de opbrengst van dit evenement gaat naar Dare2Share.nl. Zij organiseren feestelijke evenementen om geld in te zamelen voor kinderkanker. Kaarten zijn verkrijgbaar via ticketservice.nl of via brothers.nl.

Reageer op dit artikel