nieuws

Concert ‘Sterren voor Dieren’ op Dierendag

Horeca

Het muzikale dierendagspektakel ‘Sterren voor Dieren’ van de Dierenbescherming vindt op 4 oktober plaats in het centrum van Arnhem en is gratis toegankelijk. In eerste instantie was gekozen voor het Gelredome.

De Dierenbescherming kon dan gebruik maken van de reeds aanwezige showtechnische faciliteiten van een evenement dat later in de week in het Gelredome wordt gehouden. De belangstelling van het publiek bleek de afgelopen weken echter niet voldoende om het Gelredome te vullen.

Nu dient het plein bij de monumentale Eusebiuskerk (Kerkplein 1, 6811 EB Arnhem) op woensdag 4 oktober als decor voor een feestelijk optreden van Nederlandse artiesten zoals Jannes, BZN, Guus Meeuwis, Marianne Weber, Nick & Simon, Wolter Kroes, Lucas & Gea, Helmut Lotti en Belle Perez. ‘Sterren voor Dieren’ begint om 19.30 uur en eindigt om 22.30 uur.

De TROS maakt opnamen van ‘Sterren voor Dieren’ en zendt die op vrijdag 6 oktober, om 20.30 uur uit op Nederland 1. Voorafgaand aan het muziekfestijn deelt de Dierenbescherming zo’n negentig lintjes uit aan echte dierenhelden.

Reageer op dit artikel