nieuws

Doornink weg bij Euro RSCG 4D

Horeca

Daniël Doornink (37) vertrekt per 1 oktober als ceo bij Euro RSCG 4D. Hij oriënteert zich momenteel op een functie buiten het bureaunetwerk.Doornink: ‘Ik heb de afgelopen jaren met heel veel plezier gewerkt binnen Euro RSCG voor prachtige nationale en internationale opdrachtgevers. We hebben iets bijzonders neer kunnen zetten. En dan is zeven jaar ook wel een mooie periode geweest.

Onder zijn leiding werd het bureau met meer dan 15 prijzen bekroond, waaronder 3 Leeuwen, 2 Accenten en 1 Lamp. Ook werd het bureau uitgeroepen tot Interactief Bureau van het Jaar (EVA).

Volgens Euro RSCG-baas Fred Moolhuijsen is een aantal van Doorninks taken inmiddels herverdeeld binnen het managementteam van 4D. ‘Zelf zal ik tot het einde van het jaar naast ceo van de groep ook optreden als interim-ceo van 4D.”

Reageer op dit artikel